vineri, 6 aprilie 2012

Grepolis

Un comentariu:

 1. Procedura de preluare a jocului a inceput pe 1 Aprilie 2014 (nu e nici o gluma) si s-a incheiat pe data de 5 Iunie 2015. Incepand de la data de 5 Aprilie 2015, in joc s-au facut peste 150 de modificari si reparatii de catre noua administratie. Printre ele enumeram urmatoarele mai importante:

  -conturile nu se mai sterg dupa doar 30 de zile de inactivitate , ci dupa 60 de zile de inactivitate (deci va puteti face concediile linistiti ca va veti regasi conturile functionale)
  -taxele forfetare la firme sunt incluse acum in pretul de vanzare a produselor
  -divdendele nu se mai platesc la retragerea banilor din firme, ci in omentul vanzarii produsului (deci actionarii la firme in sfarsit pot castiga bani de pe urma actiunilor detinute)
  -recrutii (fostii sclavi) si afiliatii sunt mai profitabili daca detin actiuni la firme
  -in urma razboaielor purtate nu mai castigi doar regiuni cu resurse, ci castigi si cetateni (luptatorii ramasi pe regiunea pierduta in razboi, sunt capturati de tara castigatoare)
  -in fiecare zi primesti bonus in aur pentur fiecare regiune detinuta, in functie de punctele de damage date in razboaiele din ziua precedenta)
  -multe alte modificari ...
  Pentru a vedea toate modificarile, puteti sa va creati cont, chiar cu acelasi nume pe care l-ati avut in trecut (daca ati avut cont vreodata) si cititi INSIDER-ele publicate in ultimii 2 ani. Puteti folosi orice link de afiliere doriti sau puteti intra direct de pe prima pagina, fara nici un link de afiliere http://www.anno1777.com

  RăspundețiȘtergere